Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UNDANGAN MESRA REUNI SONGO PITU

September 23 @ 19:00 - 23:30

Jaman semono rupamu jeh unyu unyu
Rumangsane paling gagah dewe tur padahal akeh sek mambu.
Wong akeh nek mlebu sekolah tangi turu yok mlayu
Lali adus, lompat pager yok diseneni pak guru.
Hahhahaha

Kelingan ra to koe cah?
Jaman semono angkatanmu anggone helm ciduk
Helm plastik cilik rung ono istilah eSeNI eSeNI nan, sek adole akeh neng kotabaru.
Helm polos tak berdosa apik apik mbok templeki stiker akeh sak kayang kayange.
Rumangsane nambahi gantengmu dipadu padankan karo rambut gondrongmu sek nek didelok saiki neng album fotomu malah dadi cerito lucu..
Mbokan lucu tetep wae diliput neng majalah “HAI” sek dadi majalah idolamu..

Kelingan meneh ra to koe cah?
angkatan songo pitu kui jamane romo pamong Romo Yudho
Guru sejarahe Pak samino, guru sek paling akeh ngewehi paraban go jenenge kanca kancamu
Akeh meneh crito guru liyane sek mesti membekas neng atimu

Jaman semono warung sek paling ngehits yo mung mbak minuk
Wonge apikan lemu ginuk ginuk
Warung sek mbok goleki dikala galau ditolak slow dance karo cah stece,stero opo stama.

IKI SEK DADI PENGELINGKU tahun tahun kui pertama kali muncul sek jenenge unjukan LAPEN pertama kali ketoke ngeHiTZ banget wektu kui yok bangga banget memproklamasikan angkatan
“LAPENZ BOYS 97”

Saiki wis 20 tahun berlalu
Opo koe ra pengen weruh raine koncomu??
Sesuai lagu Mars DeBritto sek mbok nyanyike banter bianget…
MESKIPUN TERPENCAR HIDUPMU DIKELAK KEMUDIAN WAKTU INGAT SELALU DIDALAM HATIMU IALAH DEBRITTO CONTOHMU

Umpung akeh sek jek waras Dab…
Ra peduli koe saiki dadi opo ….
Ra peduli bayaranmu piro…..
Mari kita berjumpa lagi kawan
Cepak cepak angkat gelasmu
Melepas rindu walaupun ra berharap dicinta. wong kowe mesti dudu themon..
Hahhahah

Kumpul bareng ra iso tiap wektu
Selakno dilit cah REUNI 20taon iki
Daripada wis kliwat anamu mung gelo keronto ronto yok njaluk Reuni ulang opo reuni remidi opo reuni tandingan lak yo malah wagu…

Ditunggu tekomu cah
Seneng susah ono masalah kabeh kui iso diobrolke
Wisss aku tak masang ban

Reuni 97
23 september 2017
19.00 – tumbang
Lokasi Bebek bakar Soewarni

Ttd Seksi woroworo
#MbahPapin #bukanmarioteguh #reuni97

Pendaftaran Reuni97 iso ngontek dan colek Candra Suparto Laurentius Yoyok Avent Andreanto Grasian Yunestu

Details

Date:
September 23
Time:
19:00 - 23:30

Venue

Lokasi Bebek bakar Soewarni
Indonesia

Pin It on Pinterest